Contact

11 Responses to Contact

 1. Anamaria Nicolae says:

  Asa cum fiecare respecta regiunea din care provine, iar eu iubesc deja si zona dumneavoastra prin prisma celui care imi este partener de viata, am descoperit totusi ca in prezentarea siteului dumneavoastra, chiar pe pagina de start, unde se regaseste harta Romaniei, ati bifat un judet de doua ori, inlocuind astfel capitala Olteniei si anume judetul Dolj, cu judetul Gorj, care se regaseste pe acea harta de doua ori.
  Cu speranta ca veti face corectura necesara, va saluta cu mult drag din inima Olteniei,
  Anamaria

  • arh. Laurentiu Komaromi-Gheorghe says:

   Greseala semnalata de dumneavoastra a fost corectata.
   Multumesc pentru observatia facuta si pentru frumoasele cuvinte.

 2. Prof. Univ. Dr. Mihai-Robert Soran-Schwartz says:

  Stimate Doamne si Domni,

  pentru unul din doctoranzii mei caut numele actual al fostei strazi “Bálvány utca”. Daca a-ti putea sa ne ajutati noi v-am ramine foarte recunascatori.

  Cu respect si urari de bine

  Robert Soran-Schwartz

  • arh. Laurentiu Komaromi-Gheorghe says:

   Va rog sa mentionati perioada in care se facea referire la aceasta strada si eventual contextul (ex: evenimentul care a avut loc acolo, cladirea care se afla pe aceasta strada, personalitatea care s-a nascut intr-o casa de pe aceasta strada etc.).

 3. Abrudan Mihaela says:

  Azi am fost în Sighet, am vrut să merg să vizitez Cimitirul vesel din Săpânţa,surpriza si neplăcerea a venit în momentul când dându-mă jos dintr-un microbuz privat cu care am venit din Baia Mare nu am reuşit să găsesc Autogara din Sighet.
  Ce fel de oraş este acesta? de ce nu sunt indicatoare nicăieri în oraş? am găsit 2 autogări private de unde nu au dorit să dea nici o informaţie dar Autogara Azur nu ştie nimeni din oraş unde este.Am întrebat cel puţin 20 de persoane pe stradă.
  Drumurile din Sighet parcă nu au primar sau responsabil, o toaletă publică nicăieri, sunt foarte dezamăgită că aşa se prezintă celălalt municipiu al judeţului MARAMUREŞ..Cum să mai vină turişti sau străini în Sighet la ce?Luaţi măsuri nu lăsaţi totul la voia întâmplării.

 4. RCA says:

  Buna ziua,

  Doresc sa cumpar un link in blogroll. Daca sunteti interesat astept un email.

  • arh. Laurentiu Komaromi-Gheorghe says:

   Momentan pe acest site nu se ofera spatiu publicitar. Linkurile in blogroll sunt adaugate pe baza de reciprocitate sau pe baza importantei informatiilor prezentate de acestea.

 5. Patus Heléna says:

  Sziasztok szeretnék érdeklödni, valaki tudja Máramarossziget földhivatal e-mail cimét vagy telefonszámát, vagy , hogy hol kell kérni az 1940-1944 közt telekönyveztetett földek erdök hivatalos papirjait? elöre is köszönöm szépen Tisztelettel

 6. Daniela Tordoi says:

  Seara buna! Sighetu-Marmatiei este un oras care merita sa se arate lumii si prin existenta unui site reprezentativ. Greseli gramaticale, de scriere, de postare, de redactare, etc. sunt cu zecile, din pacate. Nu exista (sau poate n-am identificat eu?) informatie in lb engleza, franceza, germana, italiana, etc. Cui ne adresam? Cine trebuie sa vina sa ne vada si apoi sa vorbeasca despre noi in tarile in care se intorc?
  Cu siguranta sunt in Sighet tineri talentati si pasionati de IT. Cautati-i. Dati-le ideile si site-ul pe mana.
  Site-ul de prezentare al unui oras nu are voie sa arate asa! Sunt curioasa cum arata cel care administreaza site-ul acum. Rupt in coate?

 7. Buna ziua,

  Numele meu este Mihai-Lucian Radu si fac parte dintr-o echipa tanara ce isi propune sa creeze un site web de promovare a Romaniei pe plan intern si international. Proiectul nostru este in faza de inceput, de documentare asupra obiectivelor turistice de interes din Romania. Bineinteles ca si orasul Sighetu Marmatiei isi va avea locul si va fi prezentat in cadrul site-ului nostru. Rugamintea noastra este daca putem prelua informatii de pe site-ul dumneavoastra in cadrul proiectului.

  Site-ul web se va numi http://tripscheme.com/.

  Va multumim!

  Cu respect,
  Mihai-Lucian Radu
  membru fondator al echipei proiectului tripscheme.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image